Cravit as an Odoo partner


B-informed - Odoo Gold Partner

U hebt gekozen voor Odoo als ERP systeem, nu is het zaak om een Odoo partner te vinden en Odoo op de juiste manier te implementeren. Daarbij spelen gemak, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem en implementatie een belangrijke rol. B-informed kan u daarbij helpen!

Waarom B-informed als Odoo partner?

Als Gold Partner van Odoo helpen we (internationale) bedrijven bij een succesvolle implementatie van Odoo. Dit doen we al meer dan 8 jaar. Sterker nog: we doen niets anders. 


  •       B-informed is een leidende Odoo gold partner.

  •       Met meer dan 40 professionals richten wij ons alleen op Odoo.
          Dit al 8  jaar vanaf Versie 6 van Odoo.

  • Alle expertise onder een dak.

  • Projectmanagers, consultants en eigen in house ontwikkelteams.

  • Van eenvoudige tot complexe implementaties.

  • Ervaring voornamelijk gebaseerd op implementaties van Odoo in middelgrote
    organisaties van 10 tot ongeveer 500 actieve gebruikers.

  • Ook uitgebreide internationale en multi-company ervaring.

B-informed helpt u niet alleen bij het succesvol implementeren maar zijn daarnaast ook sparringspartner voor optimalisatie van uw lopende bedrijfsprocessen en wanneer u supportvragen heeft. We streven naar een een continu proces van optimalisatie. Daarbij is de input van u net zo belangrijk, vandaar dat we bouwen aan een sterk samenwerkingsverband.

B-informed team

We werken met een team van meer dan 40 experts op een breed scala aan onderwerpen. Alle projecten worden beheerd door een ervaren Project Manager met een bedrijfskundige achtergrond.

Voor het financiële deel beschikken we over gespecialiseerde financiële consultants met een internationale accountancy- achtergrond. Ze weten alles over de financiële structuur in Odoo en de (internationale) regels. Wij beschikken over supply chain-, service- en
E-commerce consultants. Ook hebben we experts in de detailhandel.

Al onze consultants werken nauw samen met onze eigen ontwikkelingsteams. Samen streven we naar pragmatische en creatieve oplossingen. Ons doel is om eenvoudige alternatieven te bieden voor complexe problemen.

Meer weten over Odoo als ERP systeem?

Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een demonstratie van Odoo.

What does an Odoo implementation look like
With B-informed