#1 Odoo Gold Partner    |     Internationale ervaring     |    Alle expertise onder één dak

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 

Complexity is your enemy


Any fool can make something complicated

It's hard to keep things simple

                                                                Sir Richard BransonOver B-informed | Kernwaarden

De flexibele moderne organisatiestructuur van B-informed is klaar voor al uw uitdagingen. Door het combineren van één organisatie met de meerwaarde van een zeer breed potentieel aan deskundigen. Wij combineren uw flexibele vraag met de voor u van belang zijnde expertises. Professionals die specifiek voor uw behoefte nodig zijn.

Onze klanten verwachten
flexibiliteit

Een dynamische wereld vraagt om flexibiliteit. We weten dat "er een tandje bijzetten" af en toe nodig is.

De ontwikkelingen in de markt zoals; flexibilisering, versnelling, druk op marges, noodzaken tot een hoger tempo van innoveren en productverbetering. Organisaties en dus ICT moeten flexibel zijn. B-informed werkt graag dynamisch, met een direct contact. Samen iets moois maken!

Onze klanten verwachten
kwaliteit

U kent ons en ook onze technische mensen. Die kunt u gewoon bellen of mailen.


Het klinkt zo vanzelfsprekend. Dat hoort het ook te zijn! Voldoen aan verwachtingen en nakomen wat is afgesproken. Dat is waar 
B-informed continu naar streeft. Duidelijkheid, volwassen projectmanagement, diepe kennis van Odoo, gekwalificeerde mensen en vooral plezier in het werk zijn de sleutelwoorden.

Onze klanten verwachten
efficiënte oplossingen

Efficiënte inzet van mensen en middelen. Uw ROI in het achterhoofd. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

Nut en noodzaak van flexibele en kostenefficiënte ICT-oplossingen zijn groter dan ooit. Wij combineren uw ontwikkelingen en uitdagingen met de razendsnelle ontwikkelingen binnen de Internetdiensten. Zo komen wij graag samen met u tot de optimale invulling van uw vraag.

Onze klanten verwachten samenwerking

Alleen onze en uw kennis bundelen kan leiden tot het gewenst resultaat.

De tijd dat adviseurs wel even kwamen vertellen hoe het moet is volgens ons echt van de vorige eeuw. Onze en uw kennis bundelen om tot resultaten te komen, dat levert echte oplossingen. Onze implementaties gaan dan ook altijd uit van een nauwe samenwerking met uw kerngebruikers. Samen met hen bouwen we aan wat voor uw organisatie het beste ERP pakket ter wereld wordt.