#1 Odoo Gold Partner    |     Internationale ervaring     |    Alle expertise onder één dak

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 

Complexity is your enemy


Any fool can make something complicated

It's hard to keep things simple


                                                                Sir Richard Branson


Over B-informed | Dit zijn wij


De flexibele moderne organisatiestructuur van B-informed is klaar voor al uw uitdagingen. Door het combineren van één organisatie met de meerwaarde van een zeer breed potentieel aan deskundigen. Wij combineren uw flexibele vraag met de voor u van belang zijnde expertises. Professionals die specifiek voor uw behoefte nodig zijn.

Know-how

Bedrijfskundige kennis en developers die snappen hoe een organisatie werkt. 

We begrijpen uw bedrijfsprocessen en delen onze ruime ervaring graag met u.

Moderne ERP software als Odoo biedt een groot aantal mogelijkheden. Met het inzetten van deze toepassingen draagt B-informed bij aan de ontwikkeling van haar klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door één duidelijke vertegenwoordiging, bedrijfskundige know-how en een hoge mate van flexibiliteit. Een omgeving die snel kan inspelen op veranderingen in de markt of op vragen van u als klant.

Klanttevredenheid voorop

Geen starre supportprocedure, gewoon even bellen of mailen.

U kent ons en ook onze technische mensen. Die kunt u gewoon bellen of mailen.

Onze belangrijkste doelstelling is een tevreden klant en dat bereiken wij door regelmatig overleg met de opdrachtgever, een goede organisatie en een goede prijs- prestatieverhouding. De basis van B-informed ligt niet in de ict maar in de bedrijfskunde. Hierdoor begrijpen wij beter wat er bij organisaties speelt en hoe dit te vertalen naar pragmatische oplossingen.

Beter, Makkelijker, Sneller, Slimmer of Goedkoper

Uw logische doelstelling en onze uitdaging.  

We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering.

Onze diensten zijn er op gericht informatievoorziening beter, makkelijker, sneller, slimmer of goedkoper te laten functioneren. Maximaliseren van het rendement op investeringen. Verbetering van de informatiestructuren en communicatie, dat is onze drive.


Pragmatische en creatieve oplossingen

Onze drive is eenvoudige alternatieven te bieden voor complexe vraagstukken.

Pragmatisme maakt dat we resultaat leveren. Onze creativiteit help ons daarbij. De diensten van B-informed worden afgestemd op de specifieke wensen en ideeën van de opdrachtgever. Geen standaard, maar puur maatwerk. Wij ontwikkelen unieke producten voor organisaties, waarbij de nadruk met name ligt op doelmatigheid en onze creatieve geest.

Onze klanten worden geconfronteerd met enorme uitdagingen. De eisen van deze tijd maakt dat men steeds sneller moet mee veranderen. De invloed van, de ook snel ontwikkelende, ICT heeft in toenemende mate invloed hierop. In de huidige snel veranderende ICT-omgeving wordt u geconfronteerd met een veelheid van operationele en technische uitdagingen.