Wat vindt B-informed van de nieuwste Odoo versie?

We zijn super enthousiast over versie 13!

Een aantal teamleden vertellen wat hen enthousiast maakt 

Maurice van Bilsen

Mede -eigenaar en projectmanager is deze experience opnieuw verrast door alle verbeteringen. Verbeteringen op het gebied van Finance, Sales, e-Commerce, algehele navigatie en performance. Maar ook de nieuwe functies in bijvoorbeeld voorraadbeheer en met name de nieuwe apps voor social media en e-learning. Dit is wat Maurice betreft niet alleen een goede aanvulling op het toch al complete pallet aan oplossingen maar zijn ook al heel volwassen en echt klaar voor gebruik.

Hinesh Rathod

Senior ontwikkelaar wordt enthousiast van de performance verbeteringen en het makkelijker verwerken van de dynamische berekeningen. Ook de import en export door batchverwerking biedt extra mogelijkheden.
Rachel Talsma

Als PMO bij B-informed gebruikt Rachel Odoo ook veel zelf voor CRM, Finance en HRM. Het spel Scale UP! is een ontzettende leuke manier om klanten kennis te laten maken met Odoo maar zeker ook een spel dat ze voor nieuwe medewerkers gaat gebruiken om Odoo te leren kennen.

Krijn Kok

Financieel consultant, is enthousiast dat accounting op een nog hoger niveau komt. De verbeteringen op het gebied van consolidatie en transactionele afhandelingen zijn erg goed. Ook de verbetering met betrekking tot de snelheid, het gemakkelijk kunnen filteren en de groepingsmogelijkheden zijn super. 


Opvallendste modules die zijn aangepast in   versie 13

Demo logo
Consolidatie
Demo logo
Verhuur
Demo logo
Planning
Demo logo
Facturatie en Boekhouding
Demo logo
E- learning

Meer weten over Odoo versie 13?

Of een afspraak maken om te zien of Odoo 13 iets voor uw bedrijf is?