Over Odoo

Wat is Odoo?

Op zoek naar een systeem waarin CRM, marketing en verkoop E-commerce, finance, HR, inkoop, magazijnbeheer, productie en  projectmanagement volledig geïntegreerd zijn in één systeem?

Dan zit u goed bij Odoo. Odoo is een all-in-one ERP-systeem waarbij u modules naar eigen wens met elkaar combineert. Deze worden wereldwijd door duizenden ontwikkelaars uitgebreid en geoptimaliseerd. Benieuwd naar de voordelen van Odoo voor uw organisatie? Onze Odoo-experts komen graag bij u op locatie langs voor een vrijblijvende kennismaking en demo.


Neem contact met ons op!


Waarom Odoo?

·      Uw medewerkers hebben toegang tot dezelfde actuele cijfers.

·      Zeer gebruiksvriendelijk.

·      Alle bedrijfsprocessen in één systeem.

·      Moderne interface.

·      Flexibele en betrouwbare software.

·      24/7 toegang tot gegevens via uw pc, tablet en smartphone.

·      Lage investeringen met een hoge kwaliteit en ROI-ratio.

·      Europese wereldspeler: actief in 120 landen, beschikbaar in 24 talen.

Wat maakt Odoo anders?

De Odoo-modules kennen een enorme ontwikkelkracht waardoor wij oplossingen voor uw specifieke behoeften eenvoudig en snel kunnen inpassen. Dit in tegenstelling tot de bekende traditionele ERP-systemen. De modules hebben een vlotte en gemakkelijke gebruikerservaring en optimale gebruikersacceptatie. Door de flexibiliteit en volledige integratie voldoet Odoo aan de behoefte van complexe bedrijven. Ook kunnen modules naadloos kunnen worden toegevoegd gedurende de groei van uw bedrijf.

Waarom Odoo door B-informed?

B-Informed is Odoo Gold Partner. Al meer dan 7 jaar richten we Odoo in voor (internationale) MKB-bedrijven en zorgen we voor een succesvolle implementatie. Sterker nog: we doen niets anders. Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze Odoo-experts komen graag bij u op locatie kennismaken. U krijgt een demonstatie en vertellen we u alles over Odoo en de verschillende modules. Ook brengen uw wensen en doelen in kaart zodat we u een passend aanbod kunnen doen. Tevreden? Dan starten verzorgen we de implementatie en stomen we uw medewerkers klaar met een ‘on the job’ training. 

Meer weten over Odoo?

Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een demonstratie van Odoo.


Naar contactpagina!

Onder andere deze klanten gingen u voor!

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo