Odoo groeit

en focust zich ook op de Nederlandse markt

Kent u het ERP systeem Odoo? Drie jaar geleden was het antwoord waarschijnlijk ontkennend maar vandaag de dag horen we toch vaker: " Ja daar heb ik van gehoord ". Dat is goed nieuws! Leuk om te zien dat ook bij Nederlandse bedrijven steeds meer mensen enthousiast en naar volle tevredenheid werken met Odoo. Een ERP systeem dat al door meer dan 3 miljoen mensen elke dag gebruikt wordt om hun bedrijf te laten groeien. Odoo was nog niet zo bekend hier. Nu rijden er 150 vrachtwagens met de naam Odoo rondt in Nederland en staan door het hele land bill boards. En zijn dit jaar al 2 Roadshows georganiseerd in Nederland. En er volgen er meer.

                               Odoo is de beste management software voor uw bedrijf. Miljoenen tevreden gebruikers werken beter dankzij de geïntegreerde apps.

Maar hoe komt het dat u hier nog niet eerder van gehoord had? Odoo heeft zich eerst volledig op de productontwikkeling gefocust. Nu staat het product en wil het Belgische bedrijf zich naast de Amerikaanse- ook op de Europese markt gaan richten. Nederland heeft ook behoefte aan een modern en flexibel systeem dat toch alle functionaliteit biedt van een all-in-one ERP systeem. Via mond tot mond reclame komen steeds meer mensen in aanraking met Odoo en zijn nieuwsgierig geworden naar het systeem. Bent u ook nieuwsgierig naar wat Odoo voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Vraag ons dan langs te komen voor een vrijblijvende demo.

50.000+ bedrijven gebruiken Odoo om hun bedrijf te laten groeien.

Doe mee en maak uw bedrijf een betere plek.