Odoo als ERP

Odoo: Het ERP systeem voor middelgrote bedrijven

ERP-software van Odoo brengt bedrijfsprocessen uit verschillende afdelingen samen in één systeem. Uw werknemers werken met dezelfde actuele cijfers en dat verhoogt de productiviteit aanzienlijk. Benieuwd hoe Odoo bijdraagt aan de doelstellingen van uw organisatie? Onze ERP-specialisten komen graag bij u op locatie langs voor een vrijblijvende kennismaking en demo.


Modulair ERP systeem

Odoo is een modulair ERP-pakket dat u naar eigen wens samenstelt. U combineert modules op het gebied van CRM, e-commerce, finance, HR, inkoop, magazijnbeheer, productie, projectmanagement en sales. In tegenstelling tot de bekende ERP-systemen groeit Odoo met u mee. Heeft u extra modules nodig? Geen probleem. We integreren ze eenvoudig en snel in uw Odoo systeem. 

Waarom Odoo door B-informed?

 Als Gold Partner van Odoo helpen we (internationale) MKB-bedrijven bij een succesvolle implementatie van Odoo. Dit doen we al meer dan 7 jaar. Sterker nog: we doen niets anders. Zoekt u een ERP-partner voor de implementatie en inrichting van Odoo? We komen graag bij u op locatie kennismaken. Tijdens dit gesprek krijgt u een demonstratie en vertellen we u alles over Odoo als ERP en de verschillende modules. Ook brengen uw wensen en doelen in kaart zodat we u een passend aanbod kunnen doen. Tevreden? Dan starten verzorgen we de implementatie en stomen we uw medewerkers klaar met een ‘on the job’ training. 

Meer weten over Odoo als ERP systeem?

Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een demonstratie van Odoo.Enkele referenties

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo