• Bel ons vrijblijvend: +31 (0)76 5640063
 • business applicaties die werken

  Meer dan 70.000 bedrijven vertrouwen dagelijks op Odoo
 • Gebruiksvriendelijke ERP

  Ruim 2.500.000 gebruikers ervaren het gemak van Odoo
 • functionaliteit

  Altijd en alles bereikbaar op de PC, tablet én smart phone
 • 1
 • 2
 • 3

De kracht van 23 talen, 120 landen, 450 medewerkers, 700 partners, 5000 ontwikkelaars, 70.000+ klanten en meer dan 2.500.000 gebruikers


Kernwaarden

B-informed richt zich met name op middelgrote organisaties en het kleinere grootbedrijf. In de organisaties die wij bedienen spelen grote uitdagingen die ons inspireren om mee te denken in oplossingen die u als klant verder brengt.

 

Onze klant verwacht
flexibiliteit

rond knife

Een dynamische wereld vraag om flexibiliteit. We weten dat "er een tandje bij zetten" af en toe nodig is.

 

 
De ontwikkelingen in de markt als flexibilisering, versnelling, druk op marges noodzaken tot een hoger tempo van innoveren en productverbetering. Organisaties en dus ICT moeten flexibel zijn. B-informed werkt graag dynamisch, met een direct contact. Samen iets moois maken!

 

 

Onze klant verwacht
kwaliteit
rond kwaliteit

U kent ons en ook onze technische mensen. Die kunt u gewoon bellen of mailen.

 


Het klinkt zo vanzelfsprekend. Dat hoort het ook te zijn! Voldoen aan verwachtingen en nakomen wat is afgesproken. Dat is waar B-informed continue naar streeft. Duidelijkheid, volwassen projectmanagement, diepe kennis van Odoo, gekwalificeerde mensen en vooral plezier in het werk zijn de sleutelwoorden.

 

Onze klant verwacht
efficiënte oplossingen

rond efficiency

Efficiënte inzet van mensen en middelen. Uw ROI in het achterhoofd. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

Nut en noodzaak van flexibele en kostenefficiënte ICT-oplossingen zijn groter dan ooit. Wij combineren uw ontwikkelingen en uitdagingen met de razendsnelle ontwikkelingen binnen de Internetdiensten. Zo komen wij graag samen met u tot de optimale invulling van uw vraag.

 

Onze klant verwacht
samenwerking
rond samen

 Alleen onze en uw kennis bundelen kan leiden tot het gewenst resultaat.De tijd dat adviseurs wel even kwamen vertellen hoe het moet is volgens ons echt van de vorige eeuw. Onze en uw kennis bundelen om tot resultaten te komen, dat levert echte oplossingen. Onze implementaties gaan dan ook altijd uit van een nauwe samenwerking met uw kerngebruikers. Samen met hen bouwen we aan wat voor uw organisatie het beste ERP pakket ter wereld wordt. 


B-informed  |  De Odoo ERP specialist voor middelgrote ondernemingen in de Diensten, Industrie en Handel & Toelevering
                     met een ruime ervaring in internationaal opererende organisaties.