• Bel ons vrijblijvend: +31 (0)76 5640063
 • business applicaties die werken

  Meer dan 70.000 bedrijven vertrouwen dagelijks op Odoo
 • Gebruiksvriendelijke ERP

  Ruim 2.500.000 gebruikers ervaren het gemak van Odoo
 • functionaliteit

  Altijd en alles bereikbaar op de PC, tablet én smart phone
 • 1
 • 2
 • 3

De kracht van 23 talen, 120 landen, 450 medewerkers, 700 partners, 5000 ontwikkelaars, 70.000+ klanten en meer dan 2.500.000 gebruikers


Dit zijn wij

B-informed is een organisatie gericht op pragmatische bedrijfsoplossingen, nu al meer dan 15 jaar. B-informed benadert ERP oplossingen niet vanuit de techniek maar vanuit de toegevoegde waarde. Dit vanuit een jarenlange ervaring als ondernemers en een bedrijfskundige achtergrond.

 

Know-how
Bedrijfskundige kennis en developers die snappen hoe een organisatie werkt.

rond lamp

We begrijpen uw bedrijfsprocessen en delen onze ruime ervaring graag met u.

 

Moderne ERP software als Odoo biedt een groot aantal mogelijkheden. Met het inzetten van deze toepassingen draagt B-informed bij aan de ontwikkeling van haar klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door één duidelijke vertegenwoordiging, bedrijfskundige know-how en een hoge mate van flexibiliteit. Een omgeving die snel kan inspelen op veranderingen in de markt of op vragen van u als klant.

 

Klanttevredenheid voorop
Geen starre supportprocedure, gewoon even bellen of mailen.
rond tevreden

U kent ons en ook onze technische mensen. Die kunt u gewoon bellen of mailen.

 

Onze belangrijkste doelstelling is een tevreden klant en dat bereiken wij door regelmatig overleg met de opdrachtgever, een goede organisatie en een goede prijs- prestatieverhouding. De basis van B-informed ligt niet in de ict maar in de bedrijfskunde. Hierdoor begrijpen wij beter wat er bij organisaties speelt en hoe dit te vertalen naar pragmatische oplossingen.

 

Pragmatische en creatieve oplossingen
Onze drive is eenvoudige alternatieven te bieden voor complexe vraagstukken.

rond creative

Pragmatisme maakt dat we resultaat leveren. Onze creativiteit help ons daarbij.

 

De diensten van B-informed, worden afgestemd op de specifieke wensen en ideeën van de opdrachtgever. Geen standaard, maar puur maatwerk. Wij ontwikkelen unieke producten voor organisaties, waarbij de nadruk met name ligt op doelmatigheid en onze creatieve geest.

Onze klanten worden geconfronteerd, enorme uitdagingen. De eisen van deze tijd maakt dat men steeds sneller moet meeveranderen. De invloed van de ook snel ontwikkelende ICT heeft in toenemende mate invloed hierop. In de huidige snel veranderende ICT-omgeving wordt u geconfronteerd met een veelheid van operationele en technische uitdagingen.

 

Beter, Makkelijker, Sneller, Slimmer of Goedkoper
Uw logische doelstelling en onze uitdaging.

rond emc2

We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering.

 

Onze diensten zijn er op gericht informatievoorziening beter, makkelijker, sneller, slimmer of goedkoper te laten functioneren. Maximaliseren van het rendement op investeringen. Verbetering van de informatiestructuren en -uitwisseling, interne én externe communicatie, dat is onze drive.

De flexibele moderne organisatiestructuur van B-informed is klaar voor al deze uitdagingen. Door het combineren van één organisatie met de meerwaarde van een zeer breed potentieel aan deskundigen. Wij combineren uw flexibele vraag met de voor u van belang zijnde expertises. Professionals die specifiek voor uw behoefte nodig zijn.

We hopen u met onze website voldoende te kunnen inspireren. Natuurlijk zijn wij altijd bereid onze activiteiten nader toe te lichten en voor u een demonstratie te verzorgen.


B-informed  |  De Odoo ERP specialist voor middelgrote ondernemingen in de Diensten, Industrie en Handel & Toelevering
                     met een ruime ervaring in internationaal opererende organisaties.