• Bel ons vrijblijvend: +31 (0)76 5640063
 • business applicaties die werken

  Meer dan 70.000 bedrijven vertrouwen dagelijks op Odoo
 • Gebruiksvriendelijke ERP

  Ruim 2.500.000 gebruikers ervaren het gemak van Odoo
 • functionaliteit

  Altijd en alles bereikbaar op de PC, tablet én smart phone
 • 1
 • 2
 • 3

De kracht van 23 talen, 120 landen, 450 medewerkers, 700 partners, 5000 ontwikkelaars, 70.000+ klanten en meer dan 2.500.000 gebruikers


ERP Consultant Supply Chain
die in internationale omgevingen wil werken

 

Met een team van ervaren mensen, werken we met de meest innovatieve enterprise management software in de wereld. Odoo. Doe mee en verander de ERP wereld. Help onze klanten Odoo te implementeren en maak deel uit van een gedreven en informele organisatie.

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte en flexibele ERP consultant en heb je een goede kennis van ERP, warehouse en productie omgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

rond possibleWat we zoeken

Als Consultant adviseer en ondersteun je bij de implementatie en inrichting van Odoo, het opzetten van het beheer en de wijze waarop de software in de gebruikersorganisatie optimaal kan worden ingezet. Binnen B-informed opereer je in een multi-disciplinair projectteam dat verantwoordelijk is voor de initiële implementaties.

We bieden je een uitdagend en zeer afwisselend werk in een jonge en dynamische omgeving. Je werkt aan bedrijfskritische applicaties in een moderne ontwikkelomgeving. Een klantvriendelijk en oplossingsgerichte houding is nodig om op basis van Agile projecten te realiseren. Klanttevredenheid, flexibiliteit en Gebruikersfocus zijn de sleutelwoorden. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris. 

rond knifeJouw vaardigheden

Je begeleidt de klant bij de implementatie van Odoo en na de implementatie optimaliseer je de oplossing. Daarbij ben je mede verantwoordelijk voor een blijvend passende oplossing voor de klant op de functionele gebieden van de Supply Chain (inkoop, logistiek, productie en operations).

Je bent in staat bedrijfsprocessen van externe klanten te vertalen in een software oplossing. Hierbij inventariseer, analyseer, stem je af en beschrijf je de gewenste informatievoorziening in relatie met de gewenste bedrijfsvoering; 

Je bent in staat de klantwensen over te brengen naar je collega's in binnen en buitenland om deze dan samen te vertalen naar optimaal bruikbare modules die naadloos in het ERP syteem van de klant worden geïntegreerd.

Je analyseert, beoordeelt, plant en combineert releasevoorstellen voor het realiseren van wijzigingen in componenten van informatiesystemen.

Je bent internationaal georiënteerd en je Engels is prima in woord en geschrift. Je werkt hoofdzakelijk op locatie bij onze klanten in Nederland en incidenteel in het buitenland.

Je bent in staat je alle finesses van een ERP systeem (Odoo) volledig eigen te maken. Als verantwoordelijke op je werkgebied moet je in staat zijn de gehele primaire inrichting van de Supply Chain in Odoo in te richten.

rond creativeWat we vragen

 • HBO / Academisch werk- en denkniveau;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met ERP software;
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een logistieke omgevingen (Supply Chain);
 • Een klantvriendelijke, analytische, zelfstandige instelling;
 • Goede adviesvaardigheden, resultaatgericht en organisatie sensitief;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in internationale omgevingen is een pre;

 

 

 

rond tevredenWat we bieden

 • Wij bieden een dienstverband van 32-40 uur per week met een prima salaris. Een baan bij een dynamische organisatie met een prettige informele werksfeer. Je bepaald je eigen werktijden, waar je werkt, hoe je werkt, waarmee je werkt en crëert je eigen toekomst.

 

Over B-informed

B-informed levert en implementeert met een team van 15 mensen Odoo ERP. Onze ambitie is een verdere groei in uitdagingen. Onze klanten zijn met name middelgrote onderneming in de diensten, industrie en handel & toelevering, veelal met een internationaal karakter. Je collega's zijn een hecht team van proffesionals met een enorme service gerichte, hands-on mentaliteit.  Graag dagen we je uit mee te helpen in onze uitdagingen om B-informed verder te laten groeien.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Rachel Talsma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel direct naar 076 5640063.

·         Je werkt regelmatig op locatie bij onze klanten in Nederland en incidenteel in het buitenland.

 


B-informed  |  De Odoo ERP specialist voor middelgrote ondernemingen in de Diensten, Industrie en Handel & Toelevering
                     met een ruime ervaring in internationaal opererende organisaties.